2024 Harmincötödik hét

Author: nrnr

Publication date: 2024-09-19 13:59:00

Az Ati Edge 50's Special és az I'm Ready volt a legnézetteb videó ezen a héten az idei Pick Up Drive-ról. Hat kedvelést kepott a felvétel a Youtube-on.
Második a Balck Frogs és Pintácsi Viki a Kori Roki-val. Szintén hat kedvelést sepert be ez a videó.
A harmadik Cherokee Boogie négy like-kal lett gazdagab. Előadó a CandyMen Duo, akik az idei American Motors On The Beach autós találkozón léptek fel.
Holtverseny alakult ki a negyedik-ötödik helyen, amit szokás szerint az átlagos megtekintési idő dönt el.
A Redneck Roadkill és a My Sweet Love Ain't Around ismét a listán, ezúttal a negyedik helyen.
Egy kedvelést sepert be a videómegosztón az ötödik Love Me az idei Elvis 89-ről a Lantos Gábor and the King's Men tolmácsolásában.
Hatodik a Red Roosters és Rhythm Sophie a Bumble Bee-vel a 24-es Pick Up Drive-ról.
A hetedik-nyolcadik helyen is találunk egy holtversenyt, szintén az átlagos megtekintési idő dönt a végső sorrendről.
A múlt héten a második volt a The Booze Bombs a Hangover Blues-zal, most hetedik a szerzemény. Természetesen ez a dal is az idei Pick Up Drive-on volt hallható.
Habár 299 hét után kiesett a dalok top 20-as listájáról, máris itt van a Motoros a Rockin' RockCats-től. A felvétel a 17. N.A.A.F.-on készült.
Kilencedik egy másik Rockin' RockCats videó, a Farmer Bop. Természetesen ezt is a Pick Up Drive-on hallhatta a közönség.
A listát a Dynamite Dudes zárja az I'll Be There for You-val. A nemrégiben megrendezésre került American Motors On The Beach-en adta elő a csapat a szerzeméynt.

#nézettség
#AtiEdge #BlackFrogs #PintácsiViki #CandyMenDuo #RedneckRoadkill #LantosGábor #RedRoosters #RhythmSophie #RockinRockCats #BoozeBombs #DynamiteDudes