2024 Harmincnegyedik hét

Author: nrnr

Publication date: 2024-09-16 13:58:00

Öt like-ot kapott a Dynamite Dudes az I'll Be There for You-ra. A videó a második American Motors On The Beach autós találkozón készült.
Második a német The Booze Bombs. A Hangover Blues az idei Pick Up Drive-on került rögzítésre. A felvétel négy kedvelést sepert be.
A harmadik legnézettebb dal a Maestroboogie nevéhez kötődik. A Great Balls of Fire szintén négy kedveléssel lett gazdagabb.
A Love Me a múlt héten a harmadik volt, most a negyedik. Előadó a Lantos Gábor and the King's Men, a dal az idei Elvis 89-en hangzott el.
A Roll Skate Boogie is bekerült a heti top 10-be. A Mondd kis kócost Christov Csaba énekelte, és öt kevelést kapott a videó a megosztón.
A múltheti győztes Bumble Bee most a hatodik. Előadók a Red Roosters és Rhythm Sophie, ez a felvétel is az idei Pick Up Drive-on került rögzítésre.
A Mystery Gang és a Boppin' on Friday Night a múltheti tizedik helyről a hetedikre lépett előte. Mondanom sem kell, ez a videó is a 2024-es Pick Up Drive termése.
Két like-ot is kapott a nyolcadik Rockin' RockCats szerezemény, a Farmer Bop. Igen, ezt is a Pick Up Drive-on hallhatta a közönség.
Kilencedik a Duckers és a Jégrock-kal. Ez a dal kivételesen a 22-es Lakeside Weekend pótló hétvégén került előadásra.
A listát a Hungária zárja a Hotel Menthol-lal.

#nézettség
#DynamiteDudes #BoozeBombs #Maestroboogie #LantosGábor #RollSkateBoogie #RedRoosters #RhythmSophie #MysteryGang #RockinRockCats #Duckers #Hungária