2024 Harminckettedik hét

Author: nrnr

Publication date: 2024-09-06 15:00:00

A héten a legnézettebb videót a Lantos Gábor and the King's Men-nek köszönhetjük. Daluk címe Love Me, és az idei Elvis 89-en hangzott el, és négy Youtube like-ot is kapott.
Öt kedveléssel lett gazdagabb a második Bumble Bee és a Red Roosters. Az énekes nem más, mint Rhythm Sophie volt. A felvétel az idei Pick Up Drive-on készült.
Szintén öt like-ot kapott a harmadik Redneck Roadkill videó, a My Sweet Love Ain't Around.
A francia Spunyboys a 24-es Pick Up Drive-ról a Teddy Boy Boogie-val a negyedik.
A múlt héten a második volt a My Boy Elvis a B'15 és Nitus előadásában, most az ötödik a szerzemény. Ez is az idei Elvis 89 termése, és egy kedvelés is feltűnik a dal mellett.
Hatodik a Roll' Skate Boogie és Christov Csaba aA kék hold arannyá változik-kal.
Holtverseny alakult ki a hetedik-nyolcaik helyen, amit szokás szerint az átlagos megtekintési idő dönt el. Emiatt hetedik a Pedrofon dala, a Twenty Flight Rock 23-as Pick Up Drive-ról.
Nyolcadik pedig az osztrák Chilli and the Barracudas felvétele, az Ain't That Thrill. Természetesen ezt a dalt is az idei Pick Up Drive-on hallhatta a közönség.
Kilencedik egy másik Lantos Gábor and the King's Men videó, a King of the Whole Wide World, ez is a Elvis 89-on volt hallható.
A listát az Ed Philips and the Memphis Patrol és a Blue Suede Shoes zárja.

#nézettség
#EPMP #LantosGábor #B15 #Nitus #Spunyboys #RedRoosters #RhythmSophie #RedneckRoadkill #RollSkateBoogie #ChristovCsaba #Pedrofon #ChilliandTheBarracudas