2024 Huszonnyolcadik hét

Author: nrnr

Publication date: 2024-07-31 13:44:05

Habár az átlagos megtekintési idő nem érte el az egy percet, mégis bámulatos eredmény a 433 megtekintés, amit a héten elért a The Shades és a Ghost Riders in the Sky, miközben öt Youtube like-ot is kapott a videó.
Szintén öt like-ot sepert be a második Majdnem Monroe. Pintácsi Viki énekelt, a Black Frogs kísérte.
Hat kedveléssel lett gazdagabb a harmadik osztrák Chilli and the Barracudas. Daluk címe Ain't That Thrill, és az idei Pick Up Drive-on hangzott el a szerzemény.
Egy megtekintéssel mardt le a dobogóról a Lantos Gábor and the King's Men. A Treat Me Nice a Pick Up Drive-on került rögzítésre.
A múlt heti negyedikről az ötödikre csúszott a Roll' Skate Boogie és A kék hold arannyá változik. Énekel Christov Csaba.
Holtverseny alakult ki a hatodik-hetedik helyen, amit szokás szerint az átlagos megtekintési idő dönt el.
Hatodik a Lantos Gábor and the King's Men egy másik videója, a Tutti Frutti, ezúttal az Elvis 89-ről.
Hetedik a Dinamite Dudes és a Summer of '69.
A nyolcadik-kilencedik helyen is találunk egy holtversenyt, szintén az átlagos megtekintési idő dönt a végső sorrendről.
A Twenty Flight Rock a Pedrofon tolmácsolásában a nyolcadik. Ezt a dalt az elmúlt évi Pick Up Drive-on hallhatta a közönség.
Őket a hatvani Rockin' RockCats követi, mindjárt két videóval is. Kilencedik a Rock and Rollnak midig menni kell, a listát pedig a A Motoros zárja a 17. N.A.A.F.-ról.

#nézettség
#Shades #PintácsiViki #BlackFrogs #ChilliandTheBarracudas #LantosGábor #RollSkateBoogie #ChristovCsaba #DynamiteDudes #RockinRockCats #Pedrofon