2024 Március

Szerző: nrnr

Publikálva: 2024-04-25 00:00:00

Március legnézettebb videójáért a Pedrofon a felelős. A dal címe Wonderful Time Up There, és a 23-as Pick Up Drive-on készült a felvétel. Összesen 13 kedvelést sepert be a Youtube-on.
Kilenc like-al második a Mona Lisa a The Shades előadásában.
Öt like-al lett gazdagabb a harmadik Lantos Gábor & the King's Men felvétel, a King of the Whole Wide World az idei Elvis 89-ről.
Szintén öt kedvelést osztottak ki a megtekintők a B'15-nek. A banda Elvis by Tom-mal játszotta el az All Shook Up-ot az Elvis 89-en.
Ötödik a Duckers egy dala, a Pink Cadillac, aminek az előadásában Lonesome Carroll vett részt, és ami nem kevesebb, mint hat kedvelést érdemelt ki.
Száz alatti megtekintéssel hatodik a lista nagy veteránja, a Rockin' RockCats és a A Motoros. A dal a 17. N.A.A.F.-on hangzott el.
Hetedik a spanyol Charlie Hightone and the Rock-It's. Hol máshol, mint a 23-as Pick Up Drive-on adták elő szerzeményüket, a Baby Behave-et. Négy kedvelés jelent meg a nevük mellett.
Egy másik Lantos Gábor & the King's Men videó a nyolcadik, ezúttal a (You're the) Devil In Disguise. Ez a dal is az idei Elvis 89-en került előadásra.
A hónap utolsó hetében került fel a megtekintési listára a Slapdash és a Summertime Blues a 23-as Pick Up Drive-ról. Nekik négy like-ot osztottak ki a vieómegosztón.
A havi listát a Belmono tárja a Don't Let Me Down-nal.

#nézettség
#Pedrofon #CharlieHightone #LantosGábor #B15 #ElvisByTom #Slapdash #Shades #Duckers #LonesomeCarroll #Belmondo #RockinRockCats