2024 Hetedik hét

Szerző: nrnr

Publikálva: 2024-03-15 09:00:00

Öt like-ot kapott a liistavezető Kissin' Cousins az Ed Philips and he Memphis Patrol előadásában. 150 feletti megtekintésük ötször annyi mint a második Mystery Train-é. A B'15 felvétele, a múltheti listavezető az Elvis 89-en hangzott el, és most is besepert egy kedvelést.
A 24. Lakeside Weekenden hangzott el a harmadik Stanfd By Me a Flying Times tolmácsolásában.
Egy like-ot osztottak ki a megtekintők a videómegosztón a negyedik Linda Jött Felém-nek. Ez a dal a 20-as Pick Up Drive-on hangzott el a Pedrofon tolmácsolásában.
Visszatért a Rockin' RockCats klasszikusa. A Motoros a 17. N.A.A.F.-ról az ötödik.
A múltheti második pozíciót a hatodikra cserélte a Peter Andorai & the Graceband. Daluk címe When My Blue Moon Turn To Gold Again, és ez is az Elvis 89-en került rögzítésre.
Hetedik a Magyar Rock and Roll koronázatlan királya, Fenyő Miklós. Mi mást, mint a Csavard fel a szőnyeget-et adta elő a videóban, valamint emellett a Why Don't You Love Me (Like You Used to Do)-t Hank Williams-től.
Holtverseny alakult ki a nyolcadik-kilencedik helyen, amit szokás szerint az átlagos megtekintési idő dönt el.
Nyolcadik a B'15 egy másik videója, a Nélküled a 23-as Pick Up Drive-ról, kilencedik pedig egy újabb Pedrofon dal, ezúttal az Amerika hangja ugyanarról a rendezvényről. Mindketten kaptak egy kedvelést.
A listát a Lantos Gábor & the King's Men zárja az Elvis 89-ről a (You're the) Devil in Disguise-zal.


#nézettség
#EPMP #B15 #PATGB #RockinRockCats #FenyőMiklós #FlyingTimes #Pedrofon #LantosGábor