2023 Huszonnkilnecedik hét

Author: nrnr

Publication date: 2023-08-08 09:00:00

Ezen a héten a Black Frogs csípte meg az első helyet. A Don't Mess With My Ducktail előadásában Marcello működött közte, a felvétel hat Youtube like-ot kapott.
A múltheti győztes a Rockabilly Bop és a B'15 ezúttal a második. Egy kedvelést kapott a videómegosztón, és ami az idei Pick Up Drive-on került előadásra.
Engem nem lehet elfelejteni - ez a harmadik helyezett szerzemény címe, előadó a Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar. Öt like-ot kapott a megtekintőktől.
Az elmaradhatatlen Dynamite Dudes és a Summer of '69 ezúttal a negyedik.
Ötödik egy felvétel a XX. Lakeside Weekendről. A Green Eyes-t a Jungel Tigers adta elő.
Hetek óta a listán a Maybe Baby a Mystery Gang előadásában, ezúttal a hatodik a szerzemény. Ez a felvétel is a Pick Up Drive-on került rögzítésre, és kapott egy kedvelést is.
A hetedik-kilencedik helyen egy holtverseny alakult ki, amit szokás szerint az átlagos megtekintési idő dönt el. Emiatt hetedik a Duckers és a Tsoró Jampi Bop, Nyolcdik egy Youtube like kíséretében a CandyMen Duo és a Walk of Line.
A kilencedik Pink Cadillac szintén begyűjtött egy kedvelést. Előadó a Lonesome Carroll Rockabilly Show, ez a felvtéel is az idei Pick Up Drive termése.
A Listát az Ati Edge and the Shadowbirds zárja a Rock Billy Boogie-val az idei Pick Up Drive-ról.


#nézettség
#B15 #MysteryGang #DynamiteDudes #AtiEdgeAndTheShadowbirds #CandyManDuo #LonesomeCarroll #MVNKZ #JungleTigers #Duckers #Marcello