2023 Huszonnyolcadik hét

Author: nrnr

Publication date: 2023-08-01 12:15:23

A hét első helyét a B'15 szerezte meg kiemelkedő megtekintésszámmal a Rockabilly Bop című dalával. Öt Youtube like-ot is kapott a felvétel, ami az idei Pick Up Drive-on készült.
Második a Mystery Gang és a Maybe Baby ugyanarról a rendezvényről, egy kedvelés kíséretében.
Harmadik a lista nagy klasszikusa a Motoros a Rockin' RockCats előadásában.
Az elmúlt hetekben alig volt lista a Dynamite Dudes és a Summer of '69 nélkül. Most negyedik a szerzemény.
Holtverseny alakult ki az ötödik-hatodik helyen. Hosszabb átlagos megtekintési ideje miatt a Tűzkerék XT videója, a Wild Thing lett az ötödik a 2009-es Thanks Jimi Fesztiválról. Egy kedvelést osztottak ki a megtekintők a videómegosztón. Hatodik az Ati Edge and the Shadowbirds és a Rock Billy Boogie az idei Pick Up Drive-ról.
Egy újabb holtverseny alakult ki a hetedik-kilencedik pozícióban, amit szintén az átlagos megtekintési idő dönt el. Hetedik a Nemcsak Berry és a Proud Mary egy Youtube like kíséretében. Őt a CandyMen Duo követi a Walk of Line-nal. Ez a felvétel három like-ot kapott a megtekintőktől. Végül kilencedik a Lonesome Carroll Rockabilly Show videója, a Pink Cadillac, szintén a Pick Up Drive-ról.
A listát egy másik Dynamite Dudes felvétel zárja, az Engedj be a 25. Lakeside Weekend-ről.

#nézettség
#B15 #MysteryGang #RockinRockCats #DynamiteDudes #TűzkerékXT #AtiEdgeAndTheShadowbirds #NemcsakBerry #CandyManDuo #LonesomeCarroll