Rock and Roll Kupa csoportkör félidei eredmények

Author: nrnr

Publication date: 2023-07-05 16:07:40

A 2023-as Rock and Roll Kupa elérkezett a félidejéhez. A 12 mérkőzésből hat lezajlott, mindenki játszott mindenkivel. Lássuk, ki áll továbbjutásra!

A csoport


A csoportot a Dynamite Dudes vezeti, 9 ponttal és 32 szavazattal. Mögötte a Pedrofon, akik 30 szavazatot kaptak. Az Ed Philips and the Memphis Patrol áll a harmadik helyen, még továbbjutástra esélyesen. A Redneck Roadkill a negyedik, ők még nem nyertek mérkőzést az idei kiírásban, pedig korábbi Kupagyőztesről van szó.

B csoport


A Luxemburg Rádió a B csoport első helyén áll, 69 szavazattal. Második a B'15, 38 vokssal, ami több, mint bármelyik másik csoportban a csoport első helyezettre leadott szavaztok száma. A Lázadók nyert egy mérkőzést, ők a harmadikak, a csoport negyedikje pedig a Clippers. Ebben a csoportban a legmagasabb a szavazatok száma, innen alegnehezebb továbbjutni.

C csoport


A C csoportban a Jerry Lee's Rock and Roll Service minden egyes mérkőzét megnyert, 24 szavazatot birtokolnak. A második Rockin' RockCats egy győzelmet és egy döntetlent ért el. Harmadik a Tom White & the Mad Circus, negyedik pedig a Rockabilly Rulez. A döntetlenek miatt itt a második helyezett még nem érezheti biztosnágban magát.

D csoport


A Duckers is megnyerte az összes eddigi mérkőzését a D csoportban. Mögötte a Brillantin áll még továbbjutást érő helyen. A Naked Truckers jelenleg a harmadik, a Mystery Gang még szintén a nyeretlenek közé tartozik.

A csoportküzdelmek nem állnak meg, a hetedik forduló már el is kezdődött.

#RockAndRollKupa #Pedrofon #DynamiteDudes #RedneckRoadkill #EPMP #LuxemburgRádió #B15 #Clippers #Lázadók #RRC #RockabillyRulez #JLRNRS #TWMC #NakedTruckers #MysteryGang #Brillantin #Duckers