2023 Hatodik hét

Author: nrnr

Publication date: 2023-03-09 11:57:25

Idén először szerepel a heti megtekintési listákon a Fifty's Heaven. Egyből az élen nyitnak a Te voltál talánnal, ami a 21. Lakeside Weekenden volt hallható.
Második a CandyMen Duo és a Don't Be Cruel, pont ahogy a múlt héten.
Harmadiknak a Black Frogs futott be. A banda Pintácsi Vikivel kiegészülve adta elő a Big Band Hansome t, és a videó négy Youtube like-ot is kapott.
Negyedik a Naked Truckers és a Big Boobs. Érdekes pályát futott be az elmúlt hetekben ez a szerzemény. A harmadik héten az első volt, majd hétről-hétre egy helyet csúszott hátra a negyedikig.
A Rockin' RockCats és a Motoros, a lista nagy veteránja ezúttal az ötödik.
Holtverseny alakult ki a hatodik-hetedik helyen, amit szokás szerint az átlagos megtekintési idő dönt el. Emiatt hatodik Ed Philips & the Memphis Patrol és a Dity, Dirty Feeling, hetedik pedig a Crazy Cat and the Blue Moons a Blue Days Black Nights-al. Mindketten először szerepelnek a legjobbak között 2023-ban.
Nyolcadik a már megszűnt olasz Jumpin' Bop a Long Blonde Hair-rel. Ez a szerzemény most három kedvelést kapott a videómegosztón.
Kilencedik a Luxemburg Rádió felvétele, az Isztambul, ami a múlt héten még az ötödik volt.
A listát a Pedrofon zárja a Meghalok, hogyhja rám nézellel. A banda a hét legmagasabb átlagos megtekintési idejével dicsekedhet.




#nézettség
#FiftysHeaven #CandyMenDuo #NakedTruckers #LuxemburgRádió #RockinRockCats #BlackFrogs #PintácsiViki #CCATBM #EPMP #JumpinBop #Pedrofon