2021 év végi CD megjelenések

Author: nrnr

Publication date: 2022-01-04 14:18:00

Az év végén több zenekarnak is megjelent CD-je, aki lemaradt volna róluk itt kaphat egy rövid összefoglalót.

Hungarian & Polish Vintage Rock'n'Roll CollectionTalán a legérdekesebb a Kovács Kornél (A Nyugahtatlan frontembere) által kiadott Hungarian & Polish Vintage Rock'n'Roll Collection című CD.
Magyar és Lengyel Rock and Roll, Rockabilly és Country bandák legjobb dalai kerültek fel erre a korongra a Lengyel-Magyar barátság nevében.
Kis hazánkat a Nyughatatlan mellett a Redneck Roadkill, a B'15, a Ferenczi György és a Rackajam, a Surf Truckers, a King Cat Rhythm, a Voodoo Allen és a Lousiana Double képviseli.

További információ itt:
https://open.spotify.com/album/5SBJZ5MWNeADDAhR3LiOO2
JambalayaA Jambalaya Whatever Happens címmel jelentetett meg egy 11 dalos albumot. Jelenlegi ár: 3490 Ft.További információ itt:
https://hangszer-s.hu/termek/kottak-konyvek-cd-lemezek/zenei-konyvek-cd-lemezek/jambalaya-whatever-happens-cd/

FiltolA Filtol is CD-t adott ki Belehalunk a Rock and Rollba címmel. A banda nemrég búcsút vett az énekesnőjétől, Grasics Anitától, de itt még együt szerepelnek.
Kétezer forintért kapható meg a lemez. Kiadó: Trimedio Records.Mr. FirehandDániel Balázs / Mr. Firehand - boogie woogie pianist albuma a Boogie Christmas címet viseli. Az adathordozó ára 400HUF + postaköltség.A dalok listája itt olvasható:
https://mrfirehand.com/cd/

Reméljük a többi zenekar is kedvet kap a CD kiadáshoz, és bővíthetjük a lemezgyüjteményünket.

#CD #Jambalaya #Filtol #MrFirehand #Nyughatatlan #RedneckRoadkill #B15 #FerencziGyörgyÉsARackajam #SurfTruckers #KingCatRhythm #VoodooAllen #LousianaDouble