2021 Ötödik hét, Rock and Roll Bajnokság

Szerző: nrnr

Publikálva: 2021-03-02 10:47:29

Öt hét után két zenekar maradt talpon, akik minden héten szereztek pontot. Gondolom nem nagy meglepetés, hogy az első Pedrofonról, és a harmadik Rockin' RockCats-ről van szó. Közéjük ékelődik a Lázadók, de ők is holtversenyben állnak a RockCats-el. A Pedrofon nagy fölénnyel vezet, a második-harmadiknak összesen kevesebb pontjuk van, mint a bomba formában lévő Pedrofónikusoknak. Ez a jó forma hozta el a bajnokságot nekik az év végén, de vajon meddig tarthat?
Négy helyet javított a Tom White & the Mad Circus, immár ők az ötödikek. Egyetlen másik zenekar van, aki előre tudott lépni a listán. A Nyughatatlan a 11. helyet cserélte le a 8.-ra.
Nem kevesebb, mint öt zenekar debütált a 21-es Bajnokságban a héten. A Flip Flop and the Flyers a 10. helyen nyitott, míg a többi négy zenekar a 15.-18. helyeket foglalják el. Név szerint a Naked Truckers-ről, a Jerry Lee's Rock and Roll Service-ről, a Tom White and his Friends-ről és végül a Dynamite Dudes-ról van szó.
Mivel átlépte a tizenhatot a listán szereplő zenekarok száma, így van már értelme "legjobb 16"-ról és "Mexikói határról" beszélni. Ami most éppen a Jerry Lee's Rock and Roll Service és a Tom White and his Friends között húzódik.
A listát a Bravó Johnny zárja a huszadik helyen.


#RockAndRolBajnokság