American Motors on the Beach 2024 Összefoglaló

Author: nrnr

Publication date: 2024-08-26 14:30:18

Az Épített Járművek Országos Szervezete idén már másodszor szervezte meg az American Motors on the Beach autós találkozót a Brendon Beachen.
Az esemény, habár jellegében más, mégis sokaknak a megszűnt komáromi amerikai autós fesztivál keltette űrt igyekszik betölteni.


A csütörtöki nulladik napon a megjelent autósokat (és gyalogosokat) a Dynamite Dudes szórakoztatta.


A koncert után karaokee-val szórakoztatta magát a közönség, többekről kiderült, hogy jó hangjuk van. A legjobb hangúénekesnő egy üveg whiskey-t nyert.


A nagysikerű karaokee után Dóka Márk (a.k.a. DJ Rockin' Doky) pörgette a lemezeket a Chevy-je csomagtartójára felrakott DJ-pultból. Olyan dalokat szedett össze, amik nem, vagy alig ismertek, de mégis megvan bennük az a plusz, ami izgalmassá teszi őket.


A pénteki nap jógával, meg mindenféle versenyekkel kezdődött, de bevallom, én ezeket átpihentem a sátram melletti napozóágyon. :)
A délutáni első fellépő a CandyMen Duo volt, akik a tábor két ellentétes végében is adtak koncertet, hogy mindenki hallhassa őket.


A felvidéki Coldburst-nek nem volt könnyű dolga a nagy melegben az embereket a színpad elé csábítani, de azért megjelentünk ott páran.


Az est folytatásában a Redneck Roadkill-é volt a főszerep. Flames, a banda vezetője igazoltan volt távol, a banda a legjobb dalokat hozta magával. Az időjárás kicsit kedvezőbb volt, a hangulat igazán forró volt.


A hangulatot tovább hevítette a hatvani Rockin' RockCats, akik az egyik főszervező Bucik Bandit is köszöntötték egy személyre szabott szívhez szóló dallal.


A koncerten ilyen félelmetes, söröző bohócok is jelen voltak.


A szombat reggel is tartalmas programokkal indult, amik nagy sikernek örvendtek. Ezek után egy szokatlan látványnak lehettünk szemtanúi. A Random zenekart felpakolták a szervezők egy úszó stégre, és átvontatták a tábor másik végébe. Ők is remek műsorral készültek.


A délután folyamán Pinup fotózás szerepelt a műsoron, majd a Fles zenekar a Metallica dalait hozta el nekünk. Ezt én kihagytam, azt a három Metallica dalt, amit szeretek meghallgattam később. :)
Dehát a széles zenei választák fontos egy ilyen jellegű rendezvényen. :)
Az Épített Járművek Országos Szervezete ápolván a mindenki által ismert és szeretett Békési Robi emlékét (remélem a név ismerős mindenkinek) életműdíjat adott át, amit, ha jól tudom Kiss Gyuri (avagy Dolly 5) kapott, a hazai amerikai autós kultúra oszlopos tagja.

Ezekután a Random zenekar következett még egy körel.


Az előadást két kis angyalka is színesítette, aik előző nap még Baywatch életmentő lányok voltak.


A hangulatot tovább pörgette a B'15 Truckabilly Trió és állandó vendégük, Nitus. Csak úgy szállt a por a tánctéren.


A vizespóló szépségversenyről, és a szingli pasi mustráról lemaradtam, épp beszélgettem valahol. A szombat estét MTom, mint DJ zárta igazán kellemes dallamokkal.


Természetesen remek autókkal is találkozhattunk, itt felsorolnék párat, tényleg véletlenszerűen kiragadva őket.


















A rendszám alapján Donald Trump is itt volt, de igazán jó lehetett az inkognitója.






És végül a kedvencem, a diesel második generációs Cadillac Seville.



Jövőre veletek ugyanitt!

#AMB #BrendonBeach #ÉJOSZ #Koncert #AmerikaiautósTalálkozó #DynamiteDudes #CandyMenDuo #Cloudburst #RedneckRoadkill #RockinRockCats #RandomZenekar #B15 #Nitus #MTom