2024 Tizennegyedik hét

Author: nrnr

Publication date: 2024-04-30 10:56:43

Habár már nam mai zenekar, de csak most sikerült eljutni egy Maestroboogie koncertre. Ennek örömére a et's Have a Party, amit Behán Eszterrel együtt adott elő a zenekar rögtön az első helyen landolt. A dal öt Youtube like-ot is kapott.
Négy kedveléssel lett gazdagabb a második egőrjít a Rock and Roll a Duckers előadásában. A felvétel a 22-es Lakeside Weekend pótló hétvégén készült.
A hét like rekordere a hadmadik B'15 és a Rockabilly Bop. Ez a szerzemény hét like-ot sepert be a videómegosztón, és a 22-as Pick Up Drive-on került rögzítésre.
Megyedik a hatvani Rockin' RockCats szerzeménye, a Rock and Rollnak mindig menni kell.
Ötödik egy másik B'15 videó, az All Shook Up. Elvis by Tom működött közre az előadásban az Elvis 89-en.
Holtverseny alakult ki a hatodik-hetedik helyen, amit szokás szerint az átlagos megtekintési idő dönt el.
A hatodik When a Blind Man Cries a 22-as Pick Up Drive-on volt hallható. Előadó a Rockabilly Rulez. Egy kedvelést osztottak ki a megtekintők.
Hetedik a múltheti második Summertime Blues a cseh Slapdash előadásában. Ez a felvétel is a múlt évi Pick Up Drive-on készült.
Nyolcadik a A Motoros a 17. N.A.A.F.-ról. Az előadó természetesen nem lehet más, mint a Rockin' RockCats.
Az elmúlt években rengetegszer szerepelt a lista élén a Big Boobs és a Naked Truckers. A dal most visszaért, ezúttal a kilencedik pozícióban.
A listát a Silver Shine zárja a Mercedes Benz-zel a 2022-es Pick Up Drive-ról


#nézettség
#Maestroboogie #BehánEszter #Duckers #B15 #RockinRockCats #ElvisByTom #RockabillyRulez #Slapdash #NakedTruckers #SilverShine