Villámhírek #13

Szerző: nrnr

Publikálva: 2024-04-01 15:10:54

Következzen most a jól megszokott hírösszefoglaló az ismert együttsekről.

Egy közleményt juttatott el a sajtóhoz a Miamiban bejegyzett Hungrian Rock and Roll LTD. Aki nem ismerné a céget, a három legtöbbet koncertező együttes, a Pedrofon, a Dynamite Dudes és a Tom White & the Mad Circus közös tulajdona. Pár éve egy tengerparti üdülő üzemeltetésével kezdte meg a működését a vállalat. A tulajdonosok bejelentették, hogy hála szorgos munkájuknak, egy bérelhető yacht-tal bővítik szolgáltatásaikat, jövőre pedig a terveik szerint helikopteres sétarepülést indítanak. A helikopteren egész út alatt a "Repülőnap" című dal lesz majd hallható a Pedrofon előadásában.

Váratlan dolgokra deült fény egy kiszivárgott vizsgálati eredményből. Egy genetikai teszt elvégzése után kiderült, hogy Christov Csaba, a Fekete Lakkcipők énekese harmadunokatestvére a már elhunyt kiváló énekesnek, Komár Lászlónak. Ez az oka, hogy a banda a koncerjein ennyire hitelesen tudja hozni a stílust.

Ati Edge határozottan cáfolta, hogy új zenei projektbe fogna Ari Edge néven, és a 90-es évek bubblegum pop slágereit adná elő pshyhobilly stílusban. És az is teljesen véletlen, hogy a múltkor az autójából kiszállva a Vengaboys egyik dalát hallották kiszűrődni a közelben állók.

Egy próbán készült hangfelvétel tanulsága szerint a Redneck Roadkill egy Taylor Swift dallal bővíti a koncertműsorát, mégpedig a Texas Hold 'Em-mel.

A Fifty's Heaven évek óta készül a stílusváltásra. Hamarosan bemutatkoznak, immár Sixty's Heaven névvel. Első albumuk is rögzítve van már, melynek címe "Best of Beach Boys" lesz.

Komoly bajban van Bence, a Jerry Lee's Rock and Roll Service frontembere. Pár éve gazdasági okoból klasszikus Cadillac-je 8.2-es benzinmotorját egy 1.6-os turbódízelre cserélte. Az autó veteránvizsgája hamarosan lejár, és nincs elérhető szakember, aki ideiglenesen visszaszerelné a régi motort.

#Villámhírek #Április1