2023 December

Author: nrnr

Publication date: 2024-01-29 12:44:18

Kétszáz feleti megtekintést ért el a hónapban a Duckers és a Rockabilly Szél. Négy Youtube like-ot kapott a szerzemény.
Szintúgy négyet sepert be a második Shades felvétel, a Foot Trapper. Egyetlen megtekintés döntötte el a havi megtekintési lista első helyét.
Nem kevesebb, mint hat kedvelést osztottak ki a megtekintők a harmadik Drinking Wine Spo-Dee-O-Dee-nak. Előadó a Lonesome Carroll Rockabilly Show, a dal a 23-as Pick Up Drive-on volt hallható.
Ugyanezen a rendezvények készült a felvétel a negyedik Flip Flop Mama-ról is, amit a Red Roosters-nek köszönhetünk. Itt is hat a like-ok száma.
Az ötödik My Baby Want To Look Like Betty Page is a Pick Up Drive termése. A Mystery Gang videójára négy like érkezett a videómegosztón.
A hatodik Repülőnap csupán egyel maradt le a száz megtekintéstől. A Pedrofon által előadott dalnak két kedvelést osztottak ki a megtekintők.
Hetedik helyre került az oldalon most debütáló Belmondo és a I Wanna Hold Your Hand. Itt is négyre rúg a kedvelések száma.
A Madison és a Multimilliomos Jazzdobos a nyolcadik helyet csípte meg az év utolsó hónapjában.
A Wartburg, a Pedrofon egy másik felvétele lett a kilencedik, két like kíséretében. Mondani sem kell, ez a dal is az elmúlt évi Pick Up Drive-on hangzott el.
A listát a Motoros zárja, amit a Rockin' RockCats-nek köszönhetünk, és ami a 17. N.A.A.F.-on láthatta a közönség.

#nézettség
#Duckers #Shades #LonesomeCarroll #RedRoosters #MysteryGang #Pedrofon #Belmondo #Madison #RockinRockCats