2023 Ötvenegyedik hét, Rock and Roll Bajnokság

Author: nrnr

Publication date: 2024-01-17 16:00:51

Közel hetven pontos előnnyel immár bátran kijelenthetjük, hogy a Pedrofon nyerte a 2023-as Rock and Roll Bajnokságot. Második a Rockin' RockCats, amivel az év nagy részében szoros meccset vívtak.
A harmadik hely sorsa viszont még nyitott. A Duckers előnye 22,5 pont a B'15 előtt, ami matematikailag nem leküzdhetetlen. A Dynamite Dudes esélye szintén megvan még a harmadik helyre.
A hetedik Lonesome Carroll Rockabilly Show egy pontra megközelítette a Mystery Gang-et. Az év utolsó hetében még megcsíphetik a hatodik pozíciót.
A bajnokságban idén debütált a Red Roosters, ami éppen most érte el a 16. helyet, és ezzel esélyt szerzett a Rock and Roll Kupában való indulásra. Persze csak ha az 52. héten nem csúszik vissza.
A "mexikói határ", a legjobb 16 határának másik oldalán a Luxemburg Rádió nevével találkozunk.
"Mexikóban", a lista második felében csak egy változás történt.
Mivel most szerepelt először a heti megtekintési listákon, a Belmondo csak most került be a bajnokásgba. 2023-ban a 44. legnépszerűbbnek számítanak ezzel az egy megtekintési listás szerepléssel.
Immár a 67. a mezőnyt záró olasz Don Diego Trio.

#RockAndRollBajnokság
#Pedrofon #RockinRockCats #Duckers #MysteryGang #RedRoosters #B15 #MysteryGang #LonesomeCarroll #RedRoosters #LuxemburgRádió #Belmondo
Ha valaki a szabályzatra kíváncsi, itt megtalálja:
https://napirockandroll.blogspot.com/p/rock-and-roll-bajnoksag-szabalyzat.html