2023 Ötvenedik hét

Author: nrnr

Publication date: 2024-01-10 16:07:31

A hetet a Red Roosters nyerte a Flip Flop Mamával. A felvétel a 2023-as Pick Up Drive-on készült, és öt Youtube like-ot kapott.
Második négy kedvelés kíséretében a Let's Have a Party. A Black Frogsnak Pintácsi Viki segített be az előadásban.
Harmadik helyen a Duckers-t találjuk a Rockabilly Szél kíséretében, ami a múlt héten még az első volt.
Holtverseny alakult ki a negyedik-ötödik helyen, amit szokás szerint az átlagos megtekintési idő dönt el.
Két kedvelést sepert be a negyedik Magányos szívek klubja, amit a Flying Times prezentált nekünk.
Az ötödik pozíciót a Sonny and His Wild Cows csípte meg. A Red Hot Mama a 22. Lakeside Weekenden-en hangzott el, és szintén kapott egy like-ot.
A lista nagy veteránja, a Motoros sem maradhatott ki, ezúttal a hatodik a dal. A Rockin' RockCats a 17. N.A.A.F.-on adta elő szerzeményét.
A nyolcadik-kilencedik helyen is találunk egy holtversenyt, szintén az átlagos megtekintési idő dönt a végső sorrendről.
Hetedik a Mystery Gang és a Baby That's What I Like, ami az A38 hajón tartott Rockabilly Bang fesztiválon hangzott el, és a megtekintők it is kiosztotak egy kedvelést.
Nyolcadik Surfin Zhiguli és a Peter Gunn Theme. Az együttes idén még nem szerepelt a heti megtekintési listákon, az elmúlt évben az 55 legnépszerűbb volt a csapat. Két kedvelés jelent meg a dal neve mellett.
Kilencedik az utóbbi idők legnépszerűbb Pedrofon vidója, a Wartburg.Természetesen ez is a múlt évi Pick Up Drive-on került rögzítésre.
A listát a Peter Andorai & The Graceband zárja. A That All Right az Aloha from Elvis rendezvényen volt hallható, és szintén kiérdemelt egy like-ot.

#nézettség
#MysteryGang #Pedrofon #RockinRockCats #RedRoosters #Duckers #FlyingTimes #SAHWC #SurfinThiguli #BlackFrogs #PintácsiViki #PATG