Rock and Roll Kupa 2023 - Döntő - Eredmény

Szerző: nrnr

Publikálva: 2023-12-31 18:00:00

Ismét elelt egy év, és végetért egy Rock and Roll Kupa. A Jerry Lee's Rock and Roll Service az elmúlt évben a 11. helyen végzett a bajnokságban, így még éppen osztályozót kellett játszania a csapatnak a Fifty's Heaven ellen, amit megnyerve a C csoportba kerültek. Itt találkoztak későbbi döntőbeli ellenfelükkel, a hatvani Rockin' RockCats-el, akikkel egymást megverve a csoport első két helyén végeztek.
Az egyenes kieséses szakaszban Bencéék a Brillantin-t és a Dynamite Dudes-t múlták felül, míg Lacáék a Duckers-t és a Pedrofon-t utasították maguk mögé.
A döntőben a hatvaniak 5:1-re elhúztak az első napokban. A Rock and Roll Service 9:9-nél érte utól őket, majd fordítani tudott. Hol nőtt, hol csökkent a különbség kettőjük között. 32:28-nál a RockCats lemaradása már csak négy szavazat volt. De ekkor bekapcsolták a Jerry Lee-s fiúk a rakétákat, és beállították az 59:29-es végeredményt.

Tehát a 2023-as Rock and Roll Kupa győztese a Jerry Lee's Rock and Roll Service!



Ezúton gratulálunk nekik. És egyben köszönetet szeretnék kívánni mindenkinek, aki az évben bármelyik zenekarra is leadott egy szavazatot.

A jutalomvideó 2013-ból érkezik, és igen találó a címe: End of the Road. A felvétel Áprlilisban , az Amigó Bárban készült.

És természetesen boldog új évet kívánok minenkinek!



Jövőre is számítok mindenki szavazatára a 2024-es Kupában.

#RockAndRollKupa #JLRNRS #RockinRockCats #JerryLeeLewis #Amigó #RockAndRoll