2023 Negyvenötödik hét

Author: nrnr

Publication date: 2023-11-24 11:41:01

Egyhuzamban másodszor a heti tizes lista élén a Red Roosters és a My Girl Josephine az idei Pick Up Drive-ról.
A második helyet a Pedrofon csípte meg. Ezúttal a keletnémet ipar egy másik remeke, a Wartburg volt a segítségükre. A felvétel ugyanazon a fesztiválon készült ahol az első helyezett is.
Sőt, a hatmadik helyezett Faichild-ot is a Pick Up Drive-on hallhatta a közönség. Előadó az Ati Edge and the Shadowbirds.
Öt like-ot szerzett a negyedik Am I Blue? Igen, ez is egy Pick Up Drive-os videó, amit a Lonesome Carroll Rockabilly Show-nak köszönhetünk.
Egyel többet, hat kedvelést sepert be a videómegsoztón a Rock and Roll és kész, amit a Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar adott elő a múlt évben.
A Duckers is megszerzett egy helyet magának ezen a héten. Hol máshol, mint a 23. Lakeside Weekenden hangzott el a Tsoró Jampi Bop0.
Ezen a héten sem maradt ki a listából a nagy veterán Motoros. A hatvani Rockin' RockCats dala a 17. N.A.A.F.-on került rögzítésre.
Mesterhármast ért el a Lonesome Carroll Rockabilly Show, három dallal is bekerültek a heti tizes megtekintési listára. Nyolcadik a Dance to the Bop, kilencedik a Pink Cadillac. Mindkét videó az iei Pick Up Drive-on készült.
A múlt héthez hasonlóan bekerült a listára a Whiskey in the Jar. A Metal Daze a 2015-ös N.A.A.F.-on lépett fel. Ők zárják a felsorolást.


#nézettség
#RedRoosters #AEATSB #MetalDaze #RockinRockCats #LonesomeCarroll #MVNKZ #Pedrofon #Duckers