2023 Október

Author: nrnr

Publication date: 2023-11-22 15:10:38

Éppen száz megtekintést ért el októberben a listát vezető Jukebox Jennyfer a Clippers-től. A dal a 2022-es Pick Up Drive-on hangzott el, összességében öt Youtube like-ot sepert be.
Holtverseny alakult ki a második-harmadik helyen, amit szokás szerint az átlagos megtekintési idő dönt el.
A lista nagy klasszikusa, a Motoros a hatvani Rockin' RockCats-től a második (a videó a 17. N.A.A.F.-on került rögzítésre), a Duckers felvétele, a Teddy Boy Szív pedig a harmadik. Et a dalt idén Romhányan hallhatta a közönség.
Szintén öt like-kal lett gazdagabb a negyedik Ifa megy a hegyen, ami -ahogy azt mindenki jól tudja- a Pedrofon sajátja. Mondanom sem kell, ez a videó is egy Pick Up Drive-ról származik, de még 2021-ben került memóriakáryára.
Ötödik a Szellem a szívben lett, amit a Duckers tudhat magáénak, és a 2022-es Lakeside Weekend pótló hétvége termése.
Két dallal is felkerült a havi listára a Lonesome Carroll Rockabilly Show. A Pink Cadillac-et is az idei Pick Up Drive-os fellépésnek köszönhetjük, és három like-ot érdemelt ki.
Kitett magáért a Pedrofon is, ők a Wartburg-gal csípték meg a hetedik pozíciót. Nem meglepő módon ez a felvétel is az idei Pick Up Drive-on készült, és ő is kiérdemelt egy kedvelést.
Újabb holtverseny alakult ki a nyolcadik-kilencedik helyen. Itt is az átlagos megtekintési idő lesz a döntő.
A szerencsésebb a Zenebolond vagyoklett a Luxemburg Rádió előadásában, négy like kíséretében. Kilecedik pedig a Lonesome Carroll Rockabilly Show másik Pick Up Drive-os videója, a Dance to the Bop lett.
A listát a Black Frogs zárja a Rock and Roll Katlannal. Négy Youtube like-kal vigasztalódhatnak.


#nézettség
#Clippers #RockinRockCats #Duckers #Pedrofon #LonesomeCarroll #LuxemburgRádió #BlackFrogs