2023 Szeptember

Author: nrnr

Publication date: 2023-10-17 16:57:37

A másodikhoz képest majdnem duplaannyi megtekitnéssel nyerte a hónapot a The Shades felvétele, a Runaway, méghozzá nyolc youtube like kíséretében.
Második a Lonesome Carroll Rockabilly Show videója, a Dance to the Bop lett az idei Pick Up Drive-ról. Itt is feltűnt négy kedvelés a videómegosztón.
Harmadik a lista nagy veteránja, a kihagyhatatlan Motoros a Rockin' RockCats előadásában.
Éppen csak száz megtekintés alatt a negedik Wartburg, amit a Pedrofon-tól hallhattunk, szintén a 2023-as Pick Up Drive-on.
Ötödik a Dynamite Dudes és a Braking the Law.
A Faichild és az Ati Edge and the Shadowbirds a hatodik. Ez a felvétel is a Pick Up Drive-on készült, és itt hét kedvelést osztottak ki a megtekintők.
Hetedikek a Duckers futott be az It's Not Too Late To Be Wild-dal. Ez kivételesen a 2022-es Lakeside Weekend pótló hétvége terméke, és itt is feltűnik négy like.
Hét kedvelést sepert be a nyolcadik helyen álló Nélküled. A B'15 dalát, mondanom sem kell az idei Pick Up Drive-on hallhatta a közönség.
Kilencedik a Mystery Gang és a Maybe Baby ugyanarról a fesztiválról, és a listát záró Baby What You Want Me To Do is innen származik, melynek előadója a Red Roosters.


#nézettség
#Shades #LonesomeCarroll #RockinRockCats #Pedrofon #DynamiteDudes #AEATSB #Duckers #B15 #MysteryGang #RedRoosters