2023 Huszonhetedik hét

Szerző: nrnr

Publikálva: 2023-07-27 16:04:21

Az Ati Edge and the Shadowbirds még sosem szerepelt a Napi Rock and Roll lejátszási listáin. Első videójuk, a Rock Billy Boogie az idei Pick Up Drive-ról mindjárt az első helyet szerezte meg, öt Youtube like kíséretében.
Holtverseny alakult ki a másdodik-harmadik helyen, amit az átlagos megtekintési idő dönt el. Emiatt második a Dynamite Dudes és a Summer of '69.
Négy kedvelést kapott a videómegosztón a harmadik Lonesome Carroll Rockabilly Show videó, a Pink Cadillac, szintén a Pick Up Drive-ról.
Nem kevesebb, mint három videó ért el 36 megtekintést a 4-6.helyen. Itt is az átlagos megtekintési idő dönti el a végső sorrendet. Negydik a Mystery Gang és a Maybe Baby, ez a felvétel is Romhányban készült. Három like került kiosztásra. Ötödik a Meghalok, hogyha rám nézel a Pedrofon előadásában. Hatodik pedig az Ed Philips and the Memphis Patrol lett a Just Because-zal, itt a megtekintők négy kedvelést osztottak ki.
Váratlan, hogy ennyi holtverseny lagyen egy héten, de itt egy újabb, sőt mindjárt hármas. A végső sorrendért most is az átlagos megtekintési idő felel. Hetedik a Red Roosters-től a Matchbox, ezt a dalt is a 2023-as Pick Up Drive-on hallhatta a közönség. Három like-ot sepert be ezen a héten a felvétel. Nyolcadik a Duckers és a Let's Stroll, említenem sem kell, szintén a 2023-as Pick Up Drive tremése a videó. Négy kedveléssel zárta a hetet.
Három like-ot érdemelt ki a kilencedik Rockabilly Boogie a Sonny and His Wild Cow-tól. Ez a felvétel a 22. Lakeside Weekend-en készült.
A listát a Rockin' RockCats zárja a Jitterbop Baby-vel.


#nézettség
#Duckers #Pedrofon #LonesomeCarroll #MysteryGang #RedRoosters #DynamiteDudes #AtiEdgeAndTheShadowbirds #EPMP #SAHWC #RockinRockCats