2023 Huszonkettedik hét

Author: nrnr

Publication date: 2023-07-04 16:56:54

A hét legnétzettebb videója a Honky Tonk Women volt a Jerry Lee's Rock and Roll Service előadásában. Négy kedvelést is kapott a videómegosztón.
Szintén négy Youtube like-ot sepert be a második Jitterbop Baby a Rockin' RockCats-től. Érdekesség, hogy az átlagos megtekintési idő másodpercre egyezik az első két videó esetében.
A múltheti első Duckers viseó, a Blues Suede Shoes ezúttal a harmadik. A felvétel a 2022-es Lakeside Weekend pótló hétvégén készült, és Cactus állt a mikrofon mögött.
A negyedik helyre csúszott a harmadikról a Dynamite Dudes és a Summer of '69.
Érdekesség, hogy az ötödik és hatodik helkyezett videó átlagos megtekintési ideje is megegyezik, ilyesmi nem szokott előfordulni, pláne nem kétszer.
Ötödik tehát a Rockin' RockCats és a Motoros.
A hatodik-hetedik helyen holtversenyt találunk, amit az átlagos megtekintési idő dönt el. Hatodik a Black Frogs Pintácsi Viki-vel előadótt Őrülten Őrült-je.
Hetedik pedig a Dynamite Dudes második videója, a Hosszúlábú asszony a 2016-os Lakeside Weekend-ről.
Nyolcadik a Rockbilly Rulez felvétele, az Unchain My Heart a 2022-es Pick Up Drive-ról.
Eyg újabb holtverseny alakult ki az utolsó két helyen. A kilencedik magasabb átlagos megtekintési idejével a Vasmacska lett a Húzd a gázt című dalával.
A listát pedig a B'15 zárja az Esküvővel, ami szontén a 2022-es Pick Up Drive-on hangzott el.




#nézettség
#RockinRockCats #Pedrofon #DynamiteDudes #JLRNRS #Duckers #BlackFrogs #Pintácsiviki #Cactus #RockabillyRulez #Vasmacska #B15