2023 Huszonegyedik hét

Author: nrnr

Publication date: 2023-06-20 17:40:20

A 2022-es Lakeside Weekend pótló hétvégén készült felvétellel nyerte meg a hetet a Duckers. A Blues Suede Shoes vendégénekese maga Cactus volt. Öt youtube like-ot is besepert a felvétel.
Négy kedvelést kapott a hét második legnézettebb videója, az Őrülten Őrült. A Black Frogs Pintácsi Vikivel állt színpadra.
A múltheti első helyezett Summer of '69 ezúttal a harmadik a Dynamite Dudes előadásában. Itt is feltűnik egy like a videómegosztón.
Holtverseny alakult ki a negyedik-ötödik pozícuóban, amit szokás szerint az átlagos megtekintési idő dönt el. Negyedik a Nyughatatlan és a Going Up The Country a 15. N.A.A.F.-ról.
Ötödik a Vasmacska és a Kéthetente egyszer.
Egy újabb holtversennyel találkozunk a hatodik-hetedik pozícióban, ahol a végső sorrendet szintén az átlagos megtekintési idő dönt el.
A hatodik helyen a Fifty's Heaven neve szerepel, daluk címe Rázzuk fel a fővárost.
Hetedik a Big Boobs a Naked Truckerstől, egy perc alatti megtekintési idővel.
Egy harmadik holverseny tárul elénk a nyolcaidk-kilencedik helyen, ahol ismét az átlagos megtekintési idő a döntő. Nyolcadik a Redneck Roadkill és a Road to Hell a 17. N.A.A.F.-ról.
kilecedik a lista nagy veteránja, a Motoros és a Rockin' RockCats.
A listát a Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar zárja a Multimilliomos Jazzdobos-sal, ami a múlt hét nyolcadik legnézettebb felvétele volt.





#nézettség
#RockinRockCats #Pedrofon #DynamiteDudes #MVNKZ #Duckers #Cactus #BlackFrogs #PintácsiViki #Nyughatatlan #Vasmacska #FiftysHeaven #NakedTruckers #RedneckRoadkill