2023 Huszadik hét, Rock and Roll Bajnokság

Author: nrnr

Publication date: 2023-06-15 15:09:58

Ahogy az elmúlt négy hét eredményei alapján várható volt a Pedrofon ismét növelte előnyét a Rockin' RockCats előtt, akik viszont a harmadik Naked Truckers-től tudtak távolodni egy kicsit.
Három helyet javított a 7. Dynamite Dudes. A nyolcadik Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar is kapott pontokat, de a Dinamikusok így is elébük tudtak kerülni.
A "mexikói határ", a legjobb 16 határa ezen a héten nem változott. Belül a Duckers, a másik oldalon a Jerry Lee's Rock and Roll Service.
"Mexikóban", a lista másik felében a Vasmacska egyet előre lépve a 21. A 22. helyre ugrott a 27.-ről az Ed Philips and the Memphis Patrol.
A Come On Rock Band idén először került be a hati megtekintési listákra, ezzel a 30. legnépszerűbb együttesnek számítanak a Napi Rock and Roll megtekintői között.
Idén szintén először szerzett pontokat a 25. AB/CD, és a 48. olasz Don Diego Trio is. A talján banda zárja jelenleg a listát.


Ha valaki a szabályzatra kíváncsi, itt megtalálja:
https://napirockandroll.blogspot.com/p/rock-and-roll-bajnoksag-szabalyzat.html

#RockAndRollBajnokság
#NakedTruckers #Pedrofon #RockinRockCats #JLRNRS #DynamiteDudes #Duckers #MVNKZ #Vasmacska #EPMP #ComeOnRockBand #ABCD #DonDiegoTrio