2023 Április

Szerző: nrnr

Publikálva: 2023-05-24 15:02:43

A hónap legnézettebb videójának az előadója a Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar volt. A Rock and roller a 2022-es tápiósági rétesfesztiválon hangzott el. Két kedvelést kapott a videó.
Négy Youtube like-ot sepert be a második Unhain My Heart a Rockabilly Rulez-től. A felvétel a 2022-es Pick Up Drive Romhány-on készült.
Elvesztett egy like-ot a harmadik Big Boobs. A Naked Truckers felvétele a magas megtekintétszám mellett is egy perc alatti átlagos megtekintési időt produkált.
Negyedik a Nemcsak Berry egy dala, a Szép lányok, jó bor lett.
Ezt a lista nagy veteránja, a Rockin' RockCats és a Motoros követi. Ez a felvétel a 17. N.A.A.F. termése.
Hatodik a Pedrofon és a Meghalok, hogyha rám nézel.
Nem kis teljesítmény duplázni a havi listán, de a Motoros-nak és a Rockin' RockCats-nek ez is sikerült. Ők a hetedikek is, mégyhozzá egy kedvelés kíséretében.
Nyolcadik a Drockstore és az Only Man + Honey Don't combo a 2020-as Pickup Drive-ról. Ez a felvétel is négy like-ot kapott.
Száz megtekintés alatt a kilencedik Sonny and his Wild Cows videó, a Number 9 Train, amiben Pedro működött közre a 22. Lakeside Weekend-ről.
A Drockstore is duplázni tudott. A banda második felvétele, a Tintarella De Luna a tizedik helyet csípte meg. Ez a dal is a 2020-as Pickup Drive-on volt hallható.




#nézettség
#RockinRockCats #NakedTruckers #Pedrofon #MVNKZ #RockabillyRulez #NemcsakBerry #Drockstore #SonnyAndHisWildCows #drockstore