2023 Tizenhetedik hét, Rock and Roll Bajnokság

Szerző: nrnr

Publikálva: 2023-05-22 11:49:20

A Pedrofon két hét után ismér a pontszerzők között, 38 pontra növelve az előnyét a második Rockin' RockCats előtt. A RockCats is kapott pontokat, csak úgy, mint a harmadik Naked Truckers. A második-harmadik helyen bármikor előfordulhat egy helycsere.
Az ötödik Redneck Roadkill is szerepelt a pontot kapók között, de csak megközelíteni tudta a negyedik Black Frogs-t.
Ezzel szemben a 9. Dynamite Dudes már előre tudott lépni egyet.
Négy pozíciót javított (és ezzel bekerült a tizenhatba) a 13. Silver Shine. Őt a két pozíciót előre ugró Duckers követi.
Emiatt értelemszerűen a "mexikói határ" is változott. Az egyik oldalon a Mystery Gang, a másikon a Luxemburg Rádió található meg.
Nem múlt el esemény nélkül a hét "mexikóban", a lista második felében sem. A (sajnos azóta már megszűnt) Boka és a Klikk a múlt héten a 27. volt, most a 21.
A Killer Diller Combo idén először szerepelt a heti megtekintési listákon, ezzel bekerülve a bajnokságba is. A 34. helyen nyitott a csapat (amiről sajnos szintén csak múltidőben beszélhetünk).
Az elmúlt hetekhez hasonlóan az angol Charlie Thompson zárja a listát, immár a 44. helyen.

Ha valaki a szabályzatra kíváncsi, itt megtalálja:
https://napirockandroll.blogspot.com/p/rock-and-roll-bajnoksag-szabalyzat.html

#RockAndRollBajnokság
#NakedTruckers #Pedrofon #SilerShine #CharlieThompson #RockinRockCats #Duckers #RedneckRoadkill #BlackFrogs #DynamiteDudes #MysteryGang #LuxemburgRádió #BokaÉsAKlikk #KillerDillerCombo