2023 Tizenhetedik hét

Szerző: nrnr

Publikálva: 2023-05-19 15:21:34

Két kihagyott hét után nem is akárhogy tér vissza a Pedrofon. Rögtön a lista élén végzett a csapat a Meghalok, hogyha rám nézellel. Pontosan kétszer annyi megtekintést ért el ez a felvétel, mint az ezt követő Truck Drivin' Man a 22. Lakeside Weekendről. Ennek az előadója a Redneck Roadkill.
Harmadik helyre a Boka és a Klikk futott be a Babám mindig hazavárral, ami ugyanazon az eseményen került rögzítésre.
Holtverseny alakult ki a negyedik-ötödik helyen, amit az átlagos megtekintési idő dönt el.
A Duckers és a Trouble éppencsak lecsúszott a dobogóról, de hosszebb megtekintési idejük miatt övék a negyedik hely.
Ötödik a Naked Truckers videója, ami a Big Boobs címet viseli. A megtekintési idő most is egy perc alatti.
Öt youtube like-ot sepett be a hatodik helyen álló Got My Mojo Workin'. Előadó a The Silver Shine, a dalt, a 2022-es Pick Up Drive Romhány-on hallhatta a közönség.
Egy újabb holtversenyt találunk a hetedik-nyolcadik helyen, ahogy korábban, most is az átlagos megtekintési idő a döntő.
Hetedik a Killer Diller Combo és a What'd I Say. Ez a dal a 23. Lakeside Weekend-en hangzott el.
A Dynamite Dudes és a Summer of 69 csípte meg a nyolcadik helyet.
A tizes lista egy harmadik holtversennyel zárul. Gyakran felbukkan a Rockin' RockCats neve a heti listákon, most sem maradt ki banda. Mi mással, mint a Motoros-sal sikerült magukat beverekedni a tíz közé. Ez a felvétel a 17. N.A.A.F. termése.
Három kedvelést kapott a megtekintőktől a videómegosztón a tizedik I Got Stipes. A produkcióért a Jerry Lee's Rock and Roll Service a felelős.




#nézettség
#RockinRockCats #NakedTruckers #Pedrofon #RedneckRoadkill #BokaÉsAKlikk #Duckers #NakedTruckers #SilverShine #KillerDillerCombo #DynamiteDudes #JLRNRS