2023 Tizenhatodik hét

Szerző: nrnr

Publikálva: 2023-05-15 15:53:33

Ez a hét is kiugróan magas megtekintéseket hozott. Első helyen a Rockabilly Rulez és az Unchain My Heart található, a 2022-es Pick Up Drive Romhány-ról, csak úgy, mint az előző héten.
Csupán három megtekintéssel maradt le az első helyről a Blues Transit és az Itt nincs szükség ránk.
Holtverseny alakult ki a harmadik-negyedik helyen, amit az átlagos megtekintési idő dönt el. Emiatt harmadik az Easy Blues felvétele, a Johnny B. Goode a 15. N.A.A.F.-ról.
A negydik Clippers három Youtube like-al vigasztalódhjat, amit a Tsoró jampi bop sepert be. A felvétel a 2022-es Pick Up Drive Romhány-on készült.
Az ötödik-hatodik helyen is holtverseny alakult ki. Itt a Nemcsak Berry vitte el az ötödik helyet a Szép lányok, jó borral, hatodik a Sonny and his Wilyd Cows és a Number 9. Train. A 22. Lakeside Weekenden volt hallható a dal, Pedro a Pedrofon-ból működött közre.
Visszatért a Big Boobs. A Naked Truckers videója ezúttal a hetedik.
A lista nagy veteránja, a Motoros a hatvani Rockin' RockCats előadásában a nyolcadik. Kilencedik érdekes módon uganaz a dal, de ez a felvétel a 17. N.A.A.F.-on került rögzítésre.
Végül a Légió Rock Band egy videója zárja a heti tizes listát a Hívj fel-t a 18. N.A.A.F.-on hallhatta a közönség, és a nemrég elhunyt Török Ádám is hallható a videóban. Egy kedvelést osztottak ki a megtekintők a videómegosztón.





#nézettség
#RockinRockCats #RockabillyRulez #NakedTruckers #NemcsakBerry #BluesTransit #Clippers #EasyBlues #SonnyAndHisWildCows #LégióRockBand #TörökÁdám