Villámhírek #11: Április hírmondó

Author: nrnr

Publication date: 2023-04-01 20:00:00

Itt vannak a legfontosabb Áprilisi hírek.

-Újra összeáll a Gunning Dogs! Részleteket még nem tudni, de végre újra eredetiben hallható lesz a Házörző Blues!
-Ki ne ismerné a amerikai Viva Las Vegas fesztivált, ami manapság talán a legismertebb rendevény a Rock and Roll és Rockabilly rajongók körében? Úgy tűnik, hogy a rendezők szeretnék bővíteni a fesztivált, és tartanának Európában is egy fiókeseményt. Bennfentes körökben úgy hallani, hogy Magyarország is jó eséllyel indul rendezésért folytatott harcban a nagy rajongói bázis és a viszonylag alacsony árak miatt. A szervezők már a lehetséges helyszíneket vizsgálják.
-Eladó bandanév keretetik! Külföldi managerek ismert, de épp nem használt bandaneveket vásárolnának jó pénzért. Fiatal, tehetséges zenészek befuttatására használnák őket. Minimum feltétel: Legalább egy igazolható Amigós ÉS Lakeside Weekendes koncert!
-Gyümölcslé gyártó cég állt be szponzornak a Rockin' RockCats mögé. Ezért a fiúk elhatározták, hogy csak olyan helyen lépnek majd fel a jövőben, ahol nem árulnak alkoholt.
"A fiatalok jövőjére való tekintettel hoztuk meg ezt a döntést. Szeretnénk jó példát mutatni nekik." - nyilatkozta Laca a Z+ helyszínre siető riporterének.
-Váratlan siker előtt a magyar együttes! Az internet csodájának hála egy idehaza jól ismert együttes kaphat lehetőséget a tengeren túlon. Nem kisebb személyiség, mint Priscilla Presley talált rá kis hazánk egyik gyöngyszemére, a Peter Andorai & the Graceband-re, és maghívta őket, hogy a közeljövőben egy családi rendezvény zenei hátterét biztosítsák Graceland-ben.
-Bennfentesek szerint a Silver Sine következő albumán legalább egy Beach Boys dal is szerepel majd, amit már egy ideje próbál is az együttes. Help me Rhonda!

További aktuális hírekért figyeljétek a villámhírek rovatot!

#Villámhírek #GunningDogs #VivaLasVegas #RockinRockCats #PAATGB #PriscillaPresley #SilverShine #BeachBoys #Április1