2023 Harmadik hét

Szerző: nrnr

Publikálva: 2023-02-21 13:10:05

A harmadik hét a Naked Truckers nagy pillanata a Big Boobs az elmúlt évben is igen népszerű volt, 35 hétig vezette a megtekintési listákat. Habár a felvétel megtekintési ideje most is egy perc alatti.
Öt Youtube like-ot sepert be a második Edda dal, a Kör. Előadó a CandyMen Duo.
A 2021-es N.A.A.F.-on hangzott el a harmadik Tequila a Pedrofon tolmácsolásában.
Holtverseny alakult ki a negyedik-ötödik helyen. Az átlagos megtkintési idő alapján a Redneck Roadkill és a Truck Drivin' Man a 22. Lakeside Weekend-ről lett a negyedik, míg a Drockstore és a Tintarella De Luna a 2020-as PickUp Drive-ról az ötödik.
Újabb holtversenybe botlunk a hatodik-hetedik helyen, amit szintén az átlagos megtekintési idő dönt el. A B and the Bops dala, a Let's Get It On a 2021-es Zug-Low Rider-en volt hallható. Mögötte a duplázni tudó Pedrofon és a Linda jött felém szintén a 2020-as PickUp Drive-ról.
Ezek után nem lepődünk meg egy újabb holtversenyen, ami a nyolcadik-kilencedik helyen alakult ki. Itt a sorrend Duckers - Teddy Boy Rock and Roll és B'15 - Burn Me Down.
Az előbbi felvétel a 2022-es Lakeside Weekend-en készült, míg az utóbbi a 2022-es PickUp Drive-on, és ami öt kedvelést is kapott a videómegosztón.
A listát a már sajnos megszűnt Nitus and the Rollin' Dice zárja az Old Record Machine-el, ami a 2012-es Walldorfi Rock and Roll Fesztiválon hangzott el.




#nézettség #RedneckRoadkill #B15 #Pedrofon #Drockstore #BandTheBops #Duckers #NakedTruckers #CandyMenDuo #Drockstore #NitusAndTheRollindice