A Napi Rock and Roll 2022-es éve számokban

Szerző: nrnr

Publikálva: 2023-02-07 17:25:36

Végetért az év a Napi Rock And Rollon is. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, néhány számadatal mutatjuk be az elmúlt tizenkét hónapot.

Kezdetnek itt van a Budapesti zenekarok népszerűségi sorrendje.
Nem csoda, Hogy a Pedrofon végzett az élen, amit a Luxemburg Rádió követ. Harmadik a Naked Truckers.
Az sem meglepő, hogy a legnépszerűbb vidéki zenekar a hatvani Rockin' RockCats. Második a részben budapesti, de részbven vidéki Redneck Roadkill (akiket ezért nem szivesen soroltem volna a Budapesti zenekarok közé a hátterük miatt), harmadik pedig a túrkevei Vasmcska zenekar.
A legnépszerűbb külföldi banda az Osztrák Ridin Dudes lett, akiket a horvát B and the Bops követ. Harmadik a német Tin Cans.
A Rockabilly Rulez volt a legsikeresebb zenekar, akik először 2022-ben mutatkoztak be a Napi Rock and Rollon. Ez esetben a zenekar is csak nemrég alakult olyan tagokból, akiket máshonnan jól ismerünk. De végülis zenekarként igazi újoncokról van szó.
Mind a második Clippers, mind a harmadik Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar régi motoros a szakmában, csak a Napi Rock and Rollon nem készült róluk videó korábban.
Huszonkétszer végzett a heti megtekintési lista élén a Naked Truckers, Kilencszer a Pedrofon, négyszer a Rockin' RockCats és a Dynamite Dudes.
35 hétig vezette a Top 20-as megtekintési dallistát a Big Boobs, hat gétig a Johnny B. Goode volt az élen. A Secret Agent Man négy hetet kapott.
A heti legtöbb pont listáját letarolta 2022-ben a Luxemburg Rádió. Az első négy helyen ők állnak, de további három alkalommal is 30 pont fölött kaptak.
2022-ben 15 Youtube Like-ot kapott a Crosstown Traffic a Blues Transittól, míg a Dynamite Dudes Secret Agent Man-je tizet.
Az év megtekintés rekordere a Big Boobs lett, több mint 4000 megtekintéssel. Második a Motoros, amit a Hol van már a tavalyi smár követ.
A Ciao Marinát 38 órán át nézték a múlt évben. A Hol van már a tavalyi smár kevesebb, mint egy órával maradt csak le. A Big Boobs eredménye 65 óra.
Az elmúlt évben húsz Youtube kedvelés sepert be a Secret Agent Man, 16-ot a Crosstown Traffic, míg tizet másik négy dal.
A Forró Rágógumi lejátszási listája volt a legnépszerűbb az elmúlt évben, 57 elindítással és 264 videólejátszssal. Második a Dynamite Dudes listája, a dobogó harmadik fokán a 2018-as Lakeside Wekeend listája található.
Reméljük egy még ennél is jobb év áll előttünk, és a válság hamar végetér. Sok koncertet és mégtöbb koncertvideót kívánok mindenkinek!

#RockAndRollBajnokság #statisztika
#Pedrofon #LuxemburgRádió #NakedTruckers #RockinRockCats #RedneckRoadkill
#RidinDudes #BandTheBops #TinCans #RockabillyRulez #Clippers #MVNKZ
#BluesTransit #DynamiteDudes #ForróRágógumi