2022 Október

Author: nrnr

Publication date: 2022-11-30 16:28:41

Ahogy Szeptemberben, úgy Októberben is a hónap legnézettebb videója lett a Holnap maradj itt a Pedrofon előadásában a 2020-as Pick Up Drive fesztiválról. Az előnye most nem nyolcvan, csak nyolc megtekintés a második előtt, de nem is ez a lényeg. A felvétel egy kedvelést kapott.
A második pedig a Clippers felvétele, a Két perc és éjfél lett, az idei Pick Up Drive-ról. Hat like-ot söpört be a videó a youtube-on.
Harmadik a lista nagy veteránja, a Motoros lett a hatvani Rockin' RockCats-től.
A negyedik Rockabilly Rulez felvétel, a Rock Around with Ollie Vee hét kedvelést is kiérdemelt a megtekintőktől. Ez a felvétel is az idei Pick Up Drive-on készült.
Holtverseny alakult ki az ötödik-hatodik helyen, amit az átlagos megtekintési idő dönt el. Emiatt ötödik a Casino Black-től a Ha eljönnek a tornacipős fiúk, hatodik pedig a Dynamite Dudes felvétele, a Secret Agent Man. Ez utóbbi begyűjtött egy like-ot is.
Egy like-kal lett gazdagabb a hetedik Luxemburg Rádió dal, a Marina.
Nyolcadik aJerry Lee's Rock and Roll Service és az I Was Born to Rock and Roll. Hat kedvelés jelent meg a videó neve mellett.
Egy újabb holtverseny zárja a havi listát. A végső sorrendért itt is az átlagos megtekintési idő felel. Kilencedik a Vasmacska és a Hungária feldolgozás Meghalok, hogyha rám nézel.
a listát pedig a Dynamite Dudes egy másik videója, a Mess Around zárja.




#nézettség