Rock and Roll Kupa 2022 Csoportkör végeredmény

Author: nrnr

Publication date: 2022-11-06 17:05:42

Mintha csak tegnap kezdődött volna az idei Kupa csoportköre. De itt a November, és az utolsó mérkőzés is befejeződött pénteken. Ha véget ér a csoportkör az azt jelenti, hogy elkezdődik az egyenes kieéses szakasz. De mi lett a csoportok végeredménye? Kik a továbbjutók? Mi a negyeddöntő beosztása? Nézzük meg részeltesen.

A csoport



A Lázadók könnyedén nyerte a csoportot, nem szenvedtek vereséget. Második a végső győzelemre szintén esélyes Pedrofon lett. Érdekesség, hogy a harmadik Fekete Lakkcipők annyi szavazatot kapott, mint egy másik zenekar sem másikkét csoportban, és továbbjutó lenne ennyivel a harmadikban is. Ebben a csoportban került kiosztásra a legtöbb szavazat.




B csoport



Ezt a csoportot a Jerry Lee's Rock and Roll Service nyerte meg, ha nem is hibátlanul. Második, csupán pár szavazattal lemaradva a Rockin' RockCats lett. Pontok számában holtverseny alakult ki, a B'15 csak a leadott szavazatok száma miatt csúszott le a továbbjutástról.




C csoport



Ebben a csoportban volt a legkönnyebb a továbbjutás, hjiszen itt került kiosztásra a legkevesebb szavazat. Természetesen ez nem von le semmit a csoportotmegnyerő Ed Philips and the Memphis Patrol érdemeiből. Mindemellett nekik és a második Fifty's Heaven-nek alaposan fel kell kötni a gatyát, ha nem akarnak kiesni az egyenes kieséses szakaszban.




D csoport



A D csoportban található az a zenekar, akmi a legtöbb szavazatot kapta a csoportkörben, és emiatt idén az első számú esélyesnek számít. Nem tiutok, hogy a Dynamite Dudes-ról van szó. Második helyen a Duckers került be az egyenes kieséses szakaszba.




A negyeddöntők beosztása



Az általános elv szerint az egyik csoporto első helyezettje játszik a másik csoport másodikjával. A következő párosítás alakult ki:

Lázadók - Rockin' RockCats
Jerry Lee's Rock and Roll Service - Pedrofon
Ed Philips and the Memphis Patrol - Duckers
Dynamite Dudes - Fifty's Heaven


Lássuk, hogy hogy alakulnak ezek a márkőzések, és mi lesz a negyeddöntők beosztása. Szavazzatok minél többen a kedvencetekre!

#RockAndRollKupa #Lázadók #RockinRockCats #JLRNRS #Pedrofon #EPMP #Duckers #DynamiteDudes #FiftsHeaven