2022 Harminckettedik hét

Szerző: nrnr

Publikálva: 2022-09-19 15:01:18

Legutóbb a 22. héten volt a lista élén megtelálható a Secret Agent Man a Dynamite Dudes előadásában. Most ugyanez a felvétel vitte el a pálmát.
Csupán egyetlen megtekintéssel előzték emg a második Clippers-t, akik a Rock This Town-t adták elő az idei Pick Up Drive-on. Ez a felvétel öt youtube like-ot is ért.
A lista már-már örökös tagja, a Big Boobs a Naked Truckers-től lett a harmaik, egy perc alatti megtekintési idővel.
A negyedik kissé lemaradva egy újabb Dynamite Dudes videó lett a 25. Lakeside Weekend-ről. Itt a banda igazi supergroup felállásban lépett fel. A Rockin' Bones előadásában Ati Edge működött közre.
Ötödik a B'15 és az Annie.
Talán korai volt kijelenteni, hogy végetért a "Luxemburg Rádió gőzhenger". Talán nem szerepel öt-hat dal a listán, de három dal most is a legjobbak közé került. Hatodik a Hol van már a tavalyi smár, hetedik a Baby Doll.
A Sweet Sixteen a Rockabilly Rulez-től szintén a 2022-es Pick Up Drive-on került rögzítésre.
Holtversennyel zárul a lista. A kilencedik-tizedik dal egyeránt 20 megtekintést ért el, csak az átlagos megtekintési idő dönt közöttük. Emiatt kilencedik a Luxemburg Rádió-tól a Lesz Twist Igen, míg a listás a B'15 másik felvétele, a Blue Moon of Kentucky zárja. A videón a That's All Right is látható. Itt egy kedvelés is kiosztásra került a videómegosztón.




#nézettség