2022 Harmincadik hét

Author: nrnr

Publication date: 2022-09-02 11:44:25

Rögtön az első friss videójával a megtekintési lista élére kertült a Duckers. A Hot Rod Man az idei Lakeside Weekend pótló hétvégén volt hallható, és öt youtube like-ot is kapott. A megtekintések száma százon felüli, ami igen ritka. Sikerült megverni a szokásos listavezető Big Boobs-t is a Naked Truckers-től, ami szintén száz felett teljesített, de csak ötven másodperces átlagos megtekintési időt ért el.
Harmadik a lista-veterán Rockin' RockCats felvétel, a Motoros.
Ezen a héten is felkerült egy Rockabilly Rulez dal a listára, negyedik a Funnel of Love, ezúttal a 2022-es Lakeside Weekend pótló hétvégéről. Itt is előkerült egy kedvelés a Youtube-on.
Az ötödik My Bucket's Got A Hole On It már egy régebbi videó a Sonny and His Wild Cows előadásában, ami a 20. Lakeside Weekenden került rögzítésre. Két kedvelést adtak a videó megtekintői.
A hatodik Jolene a Silver Shine-tól szintén kapott egy like-ot. Ez a felvétel az idei Pick Up Drive-on készült.
Az előző évi N.A.A.F.-on hangzott el a hetedik Boogie Woogie Mad Man, ami szintén besepert egy like-ot a videómegosztón. Előadó a Mystery Gang.
Két videóval is felkerült a listára a Rockin' RockCats. A Rockin' Daddy a nyolcadik, szinén az elmúlt évi N.A.A.F.-ról.
Négy kedvelést kapott a kilencedik B'15 Truckabilly Trio felvétel, a Yes Tonight, Josephine, ami szintén az idei Pick Up Drive-on hangzott el.
A listát a Johnny Got a Boom Boom zárja, a miskolci Hot Road Rockabilly Band előadásában. A felvétel a hét leghosszabb átlagos megtekintési idejének örülhet.





#nézettség