Napi Rock and Roll 2000

Author: nrnr

Publication date: 2022-08-31 16:59:50

Várjunk csak! A múlt héten volt a Napi Rock and Roll 500, hogy lehet ilyen hirtelen a 2000?
Nem, nem a Youtube csatorna követőinek száma ugrott meg ilyen rohamosan, hanem a Facebook oldal kedvelőinek száma lépe át a 2000-t a múlt héten.

Ezen alkalomból most néhány kedvenc videóm kerül terítékre. Nem biztos, hogy ezek a legtökéletesebb minőségűek, de ezeket hallgatom vissza a legszívesebben. Természetesen ezeken kívül több másik kedvencem is van, most csak szemezgettem közülük.


Talán kicsit vicces, de a Tintarella de luna a Drocksore-tól valamiért nagyon bejön nekem. Olasz dalról van szó, ami a 2020-as Pickup Drive-on hangzott el.




Meg kell említeni a kedvenc Duckers dalomat is. A Please Mama Please eredeti előadója a Go Cat Go, és a 20. Lakeside Weekenden került rögzítésre.



A Pedrofontól rengeteg felvétel készült, közülük sok a kedvencem. Legyen most a Daisy megemlítve, szintén a 2020-as PickUp Drive fesztiválról.


Nagyon sok lehetőség volt még a Nitus and the Rollin' Dice zenekarban, de sajnos feloszlottak, a tagok már másfelé járják utukat. Egyik legjobb saját számuk az Old Record Machine, ami még 2012 februárjában hangzott el az Amigóban.



És végül jöjjön egy kis Rock Therapy. Előadó a Prison Band. Hol máshol, mint az Amigóban készült a felvétel.


Találkozunk a következő adag kedveccel 2500 Facebook oldal kedvelőnél! :)

#Jubileum #Drockstore #Duckers #Pedrofon #NitusAndTheRollinDice #PrisonBand