Napi Rock and Roll 500

Author: nrnr

Publication date: 2022-08-21 18:00:00

Az elmúlt napokben elérte a Napi Rock and Roll Youtube csatornája az ötszáz feliratkozót!
Mindenkinek köszönöm a támogatást.
Ez egy kiváló alklamom, hogy megnézzük, hogyan is indult a csatorna 2008-ban.
Mondanom sem kell, senki se számítson HD felbontásra, szetereó hangra, vagy optikai képstabilizátorra.

A legelső videó egy Mystery Gang felvétel, méghozzá a Peggy Sue a Szeparéból, 2008 Novemberéből.
Ez az az időszak, amikor a banda a Buddy Holly Story előadására készült a Müpában. A dobok mögött már nem Fácán ült, hanem talán Szőcs Gábor. Ennek a videónak közelít a nézettésge a 90 ezerhez, és ezzel ez a csatorna legnézettebbje.




A következő zenei videó egy kis szörf. A Cowabunga Go-Go! Adta elő a Wipeout-ot A Kék Yukban, 2008 Szeptembere körül.




A Hepcats Csu-Csu cimborám zenekara (akivel egy Mystery Gang koncerten találkoztam), ami sajnos évek óta inalktív külföldre költözés okán. Mitch Farty itt kezdte bontogtni szárnyait (de persze lehet, hogy játszott már ezelőtt is valahol). A dal címe: No Rockin' Shoes, a felvétl talán a Filter klubban készült, Budapesten.




2009-ben Póka Egon egy rekordkísérletet szervezett a Pecsába. A cél az volt, hogy minél több gitáros játsza a Hey Joe-t Jimi Hendrixtől. Itt, a Thanks Jimi fesztiválon hangzott el a Johnny B. Goode.




Secsik Marciba szintén egy Mystery Gang koncerten botlottam bele. Ma már főleg a sörfőzés köti le a napjait (nézz utána a Mad Scientist-nek), de annakidején még blues jellegű dalokat adott elő akkori bandájával, a Killing Screens-el. Daluk címe: A Friend of mine. A felvétel a Delíriumban készült, 2009 December 18.-án.




Ezek voltak tehát a legérdekesebb videók a csatorna kezdeti időszakából, ekkoriban még nem volt tehát szó naponta megosztásra kerülő videókről. Azóta sokat változott a világ, pár napon belül elérjük a 2000 megosztott videót.
Remélem a feliratkozók száma tovább nő a jövőben, és több emberhez juthat el a Rock and Roll üzenete: érezd jól magad!

#Jubileum #MysteryGang #CowabungaGoGo #Hepcats #PókaEgon #KillingScreens