2022 Huszonkilencedik hét

Szerző: nrnr

Publikálva: 2022-08-05 17:59:31

Két hét után szerezte vissza első helyét a heti megtekintési listán a Naked Truckers és a Big Boobs.
Második a múltheti első Clippers videó, a Boppin' the Blues lett az idei Pick Up Drive-ról. Két youtube like is kiosztásra került.
Ezen a héten is sikerült megcsípni a harmadik helyet a Rockabilly Rulez-nak a Bang Bang (My Baby Shot Me Down) című felvétellel, ami szintén a 2022-es Pick Up Drive-on került rögzítésre.
Régen volt már, hogy Silver Shine videó került fel a megtekintési listára, de most itt van a Jolene, ami egy a 2022-es Pick Up Drive-os videó. Négy kedvelés is megjelent a videómegosztón. Fogunk még velük találkozni.
Duplázni tudott a Rockabilly Rulez. Az ötödik Funnel of Love a 2022-es Lakeside Weekend pótló hétvégén khangzott el. Hat youtube like-ot is kiosztottak a megtekintők.
A hatodik helyen egy videó a N.A.A.F.-ról. Az előadó a P.Mobil, a dal címe: Mobilizmo.
A lista nagy veteránja, a Motoros és a Rockin' RockCats található a hetedik pozícióban.
A másik gyakori vendég, az Ifa megy a hegyen a nyolcadik. Előadó a Pedrofon.
A Nemcsak Berry egy olyan zenekar, amelyik szintén sokat szereplet már a heti megtekintési listákon, de friss videók híján mostanában ritkán kerülnek be a legnézettebb tíz közé. Ez a mai egy ilyen alkalom, a Southern - Déli a kilencedik.
A listát a Luxemburg Rádió egy dala zárja, a Hol van már a tavalyi smár. Nekik köszönhető az elmúlt hetek, hónapok megnövekedett megtekintésszáma. Most is egy olyan megtekintésszámmal lettek tizedikek, ami máskor az első helyhez is elég lenne. Gyakorlatilag az összes felvételt maguk előtt tolták.

#nézettség