2022 Huszonhetedik hét, Top 20

Author: nrnr

Publication date: 2022-07-26 15:52:00

Az utóbbi hetek nagy kérdése, hogy valamelyik dal, amelyik a Luxemburg Rádió gőzhenger miatt szinte minden héten a listán szerepel át tudja-e venni az élen álló Big Boobs helyét. Egyelőre ez nem történt meg, 12,5 pont a dal előnye a Baby Doll előtt. A harmadik helyen maradt a Ciao Marina.
Több dal is javított 1-2-3 helyet, ennél többet csak a 12. Faith javított, ami a múlt héten még a 458. volt.
Két új dallal bővült a lista, mindketen be is kerültek a legjobb húszba. Az I'm Gonna Sit Right Down and Cry (Over You) a 10., míg a Bang Bang (My Baby Shot Me Down) a 16. helyen nyitott.
Öten is búcsúztak a legjobbak közül, de egyikük sem tudott hat hétnél többet eltölteni a legjobbak közt. Szegény Ifa megy a hegyen megpróbált visszakerülni a húszba, de a gőzhenger miatt ez most nem jött neki össze, két hét után ismét búcsúzott.
Négyen vesztettek pozíciót a hősz között. A Secret Agent Man egy helyet csúszott vissza, míg a 11. My Big Fat Baby, a 13. La Bamba és a 18. Proud Mary öt-öt hellyel kerültek hátrébb.
A kiesőzóna elég nagy ezen a héten. A már említett My Big Fat Baby vezeti, de a másik két szerzemény is ide tartozik. Rajtuk kívül a 19. Truck Drivin' Man található meg itt.
Tizenegyről nyolcra esett a magyar nyelvű dalok száma.

Ha valaki a szabályzatra kíváncsi, itt megtalálja:
https://napirockandroll.blogspot.com/p/rock-and-roll-bajnoksag-szabalyzat.html



#Top20