2022 Huszonhetedik hét

Szerző: nrnr

Publikálva: 2022-07-22 11:03:54

Ezen a héten egy kicsit felfordult az elmúlt hetek megszokott sorrendje.
A hét legnézettebb videóját a Pedrofon prezentálta az I'm Gonna Sit Right Down and Cry (Over You)-val a 2021-es N.A.A.F.-ról. Egy Youtube like is kiosztásra került.
Második a Faith a Dynamite Dudes-tól. Egy régebbi felvételről van szó, ami jutalomvideóként lett megosztva egy Rock and Roll Kupa győzelem után. Valószínűlet Misiék ezt már nem játszák a koncerteiken. De a friss felvételek folyamatosan érkeznek!
Csupán egyetlen megtekintéssel csúszott le a második helyről a Rockin' RockCats és a Motoros.
Friss megosztásként A Bang Bang (My Baby Shot Me Down) lett a negyedik a 2022-es Pick Up Drive-ról. előadó a Rockabilly Rulez. Négy kedvelést érdemelt ki a felvétel a videómegosztón.
Az elmúlt hetekben tapasztalt Luxemburg Rádió gőzhenger most is működésben van. Öt videó is bekerült a legnézettebb tíz közé. Mindjárt itt van az ötödik helyen a Baby Doll.
Hatodik az idei év eddig legnézettebb felvétele, a Naked Truckers és a Big Boobs.
A hetedik-tizedik helyen ismét a Luxemburg Rádió felvételei következnek. Egy holtverseny is kialakult, de ezt segít eldönteni az átlagos megtekintési idő. A dalok sorrendje a következő: Ciao Marina, Hol van már a tavalyi smár, Rock and Roll Katlan, és Lesz Twist igen.




#nézettség