2022 Huszonhatodik hét

Author: nrnr

Publication date: 2022-07-15 15:24:47

Egy újabb hét idén, amit a Naked Truckers és a Big Boobs vitt el, ezúttal egy Youtube like-ot is kapott a dal. A megtekintések száma visszaesett valamelyest az elmúlt héthez képest. De a Luxemburg Rádió gőzhenger még mindig működésben van, ami magasabb megtekintést generál úgy látszik más videóknak is. Valószínűleg maga a Youtube gyakrabban ajánlja fel a videókat megtekintésre emiatt. Ez magyarázhatja a szokatlanul magas megtekintési számokat.
Második ezen a héten a Rockin' RockCats népszerű dala, a Motoros, a harmadik helyen a Jerry Lee's Rock and Roll Service és a That'll be a day.
A negyedik helyet a Mystery Gang videója, a Maybe Baby szerezte meg a 2021-es N.A.A.F.-ról.
Első Napi Rock and Rollra felkerült videójával a Marót Viki és a Nova Kultúr zenekar rögtön a heti ötödik helyet szerezte meg a megtekintési listán. A dal címe Csokoládé.
Holtverseny alakult ki a hatodik-hetedik helyen, amit szokás szerint amegtkintési idő dönt el. Emiatt hatodik a Török Ádám és a Légió Rock Band a Csak mi számítunkkal, ami a 18. N.A.A.F.-on hangzott el. Majd a listára visszatérő Pedrofon következik az Ifa megy a hegyennel.
A listát a Luxemburg Rádió zárja, szintén szokatlanul magas megtekintésekkel. Más heteken ennek a fele is elég a heti megtekintési lista elős helyhez. Három dallal is elkerültek, szóvla ismét mesterhármast értek el. A dalok sorrendje: Ciao Marina, Baby Doll és Hol van már a tavalyi smár.




#nézettség