2022 Huszonötödik hét

Author: nrnr

Publication date: 2022-07-08 15:36:02

Kiemelkedően magas megtekintésszámmal nyerte meg ezt a hetet a Naked Truckers és a Big Boobs. Körülbelül 3-4-szer annyian látták a felvételt, mint máskor szokták. Ugyanakkor az átlagos emgtekintési idő most is egy perc alatti.
A második Secret Agent Man-nek (előadó a Dynamite Dudes), és a harmadik Motorosnak (a Rockin' RockCats felvétele) is magas a nézettsége az átlegos hetekhez képest. Ennek oka a Luxemburg Rádió gőzhenger lehet. Sok megtekintés mellett a Youtube automatikus lejátszása ezeket a dalokat játszahtja, vagy a videó végén ajánlóban mutathatja a nézőknek, amit elindítanak.
A Luxi ezen a héten is mind ahat felvételét bejuttata a tizes listára. Negyedik a Baby Doll, amit a Hol van már a tavalyi smár és a Ciao Marina követ.
A lista utolsó négy helyén holtverseny lakult ki, amit szerencsére az átlagos megtekintési idővel feloldhatunk. A sorrend tehát Rock and Roll Katlan, Lesz Twist, Igen, majd a listát a Come On, Let's Go zárja. Közéjuk a 9. helyre furakodott be a Brillantintől a Blue Suede Shoes a 2021-es N.A.A.F.-ról.
Egy felvétel sem kapott kedvelést a videómegosztón.




#nézettség