2022 Huszonegyedik hét

Szerző: nrnr

Publikálva: 2022-06-07 15:25:56

A héten az első helyet a Rockin' RockCats szerezte meg a My Big Fat Babyvel. A dal a 17. N.A.A.F.-on került rögzítésre, és egy youtube like-ot is kapott.
Második helyre az osztrák Ridin Dudes futot be a Dream Lover-rel a 24. Lakeside Wekend-ről. Öt kedvelést sepert be a videómegosztón.
Csupán egyetlen megtekintéssel szorult a harmadik helyre a Pedrofon és a La Bamba. A dal a 2021-es N.A.A.F.-on volt hallható, és szintén kapott egy Like-ot.
Duplázni tudott a Fifty's Heaven, övék a negyeik-ötödik hely. A Whole Lotta Shakin' Goin' On és a Good Rockin' Tonight szólt az egyik felvételen, míg a másikon a Szakadt verda nikkel álom. Ez utóbbi a 2018-as Lakeside Wekend-en került eljátszásra.
Hatodik az Azok a boldog szép napok a Madarak előadásában a 15. N.A.A.F.-ról. A hét átlagosan legtovább nézett felvétele, szintén kapott egy ekdvelést.
Hetedik a pécsi Flip Flop and the Flyers és a Proud Mary a XXI. Lakeside Wekend-ről.
A Pedrofon és ikonikus dala, az Ifa megy a hegyen ezen a héten a nyolcadik helyet csípte meg.
Az elmúlt hetek nagy nyertese a Luxemburg Rádió ezúttal egy dallal gazdagítja a listát. A Baby Doll a kilencedik. Öt youtube like-ot kapott a megtekintőktól.
Az év első felében szinte minden héten a tizes lista élén találkozhattunk a Naked Truckers felvételével, a Big Boobs-al. Ezúttal ők zárják a sort.




#nézettség