2022 Huszadik hét, Top 20

Szerző: nrnr

Publikálva: 2022-06-03 12:22:52

Nemcsak a dobogón, de az első öt helyen is változatlan a sorrend. A Big Boobs-t a Ciao Marina és a Hol van már a tavalyi smár követi.
Öt helyet javított a 6. A Motoros, ami szinte a kiesés határáról táncolt vissza, és ezzel a két héttel ezelőtti helyén talűálható újra.
Négy hellyel került előrébb a 9. Csókkirály, 12 helyet javított a 16. Meghalok, hogyha rám nézel. A héten a legtöbbet, 43 pozíciót a 13. Húzd a gázt javított.
Egy dallal bővült a lista, a Hold Me Baby a 15. helyen debütált.
Hárman búcsúztak a húsztól, a Secret Agent Man nyolc hetet töltött el a legjobbak között.
A húszban többen vesztettek 1-2 pozíciót. Ettől többet csak ketten csúsztak vissza. A 17. Heavy Tool Guys kilenc, míg a 20. Juke Box Blues nyolc pozícióval került lejjebb.
Ezen a héten a kiesőzónát a 10. Twenty Flight Rock vezeti. Őt közvetlenül a 11. Sixteen Chicks, és a lista nagy veteránja, a 12. Ifa megy a hegyen követi. De valószínűleg búcsút vehetünk a 17. Heavy Tool Guys-nak, a 18. Memphis Train-nek és a már említett 20. Juke Box Blues-nak is.
Kilecről tizenegyre emelkedett a magyar nyelvű dalok száma. Az a ritka helyzet állt elő, hogy a listán több magyar, mint idegen nyelvű szerzemény található.

Ha valaki a szabályzatra kíváncsi, itt megtalálja:
https://napirockandroll.blogspot.com/p/rock-and-roll-bajnoksag-szabalyzat.html



#Top20