2022 Tizennyolcadik hét

Szerző: nrnr

Publikálva: 2022-05-18 13:35:01

Hosszú idő után nem a Naked Truckers és a Big Boobs nyerte a hetet, nekik most meg kell elégedni a harmadik hellyel. Az élen a miskolci Hot Road Band végzett a Csókkirály című Hungária dallal.
Második a Rockin' RockCats lett, a Gone Gone Gone a 2021-es N.A.A.F.-on került rögzítésre.
A megtekintések számát tekintve holtversenyben áll ez a dal a korábban említett harmadik Big Boobs-al, de ennek alacsonyabb az átlagos megtekintési ideje.
Ezen a héten is nem kevesebb, mint négy Luxemburg Rádió videó került be a legnézettebb tíz közé. Az első mindjárt a negyedik helyig jutott, ez pedig a Hol van már a tavalyi smár. Ötödik, szintén tőlük a Ciao Marina. A kettőjük sorendjét is az átlagis megtekintési idő dönti el, mert a megtekintési számuk egyezik.
A hatodik, hetedik helyen is holtversenyt találunk, amit a megtekintési idő dönt el. A hatodik emiatt a harmadik Luxemburg Rádió felvétel, a Rock and Roll Katlan. A hetedik pedig a Drockstore videója a Pick Up Drive fesztiváról, ami négy Youtube like-kal is büszkélkedhet.
Nyolcadik a Duckers felvétele, a Please Mama Please a 2018-as Lakeside Wekend-ről. Ez a felvétel is besepert egy kedvelést a videómegosztón.
Kilencedik a negyeik Luxemburg Rádió dal, a Come On Let's Go.
A listát a Rockin' RockCats és a Motoros zárja.



#nézettség