2022 Tizenhetedik hét, Rock and Roll Bajnokság

Szerző: nrnr

Publikálva: 2022-05-11 17:04:12

Ez a hét egy mérföldkőnek számít, hiszen olyasmi történt a dobogón, ami idén még nem nagyon: fenekestül felfordult a sorrend.
A Naked Truckers már hetek óta üldözte az élen álló Pedrofont, de megelőzni nem tudta. A múlt héten viszeont a Pedrofónikusok nem szereztek pontot, és ezen a héten is csak párat. A Meztelen Kamionosok lendülete mindeközben töretlen maradt, és az első helyre kormányozták a járművüket.
Annak, hogy a Pedrofon csak négy pontot gyűjtött a fő oka az, hogy a megtekintési tizes listán öt helyen a Luxemburg Rádió nevével találkozunk. A banda ismét 47 pontot (!!) söpört be, megismételve a múlt heti rekordját. Ezzel az együttes összesítésben a harmadik helyre ugrott, megelőzve a Rockin' RockCats, akik idén először nem kaptak pontokat.
Töben is szereztek pontot a legjobb 16 között, de előzni egyiküknek sem sikerült.
A "mexikói határon" viszont történt változás. A Redneck Roadkill a 18. helyet cserélte fel a 16.-ra. A határ másik oldalára a Black Frogs került.
"Mexikóban" semmilyen más változás nem történt, ami nem is csoda, tekintve, hogy a Luxemburg Rádió a héten kiosztott pontok többségét magához vonzotta.
Nyolcadik hete a lista végét a német Greyhounds jelenti a 33. helyen.


Ha valaki a szabályzatra kíváncsi, itt megtalálja:
https://napirockandroll.blogspot.com/p/rock-and-roll-bajnoksag-szabalyzat.html#RockAndRollBajnokság