2022 Tizenötödik hét

Author: nrnr

Publication date: 2022-04-25 16:12:54

Hattal csökkent ugyan a heti megtekintések száma, de 122-vel így is megnyerte a hetet a Naked Truckers és a Big Boobs. A második egy Dynamite Dudes felvétel, a Sixteen Chicks lett, ami egy youtube like-ot kapott.
Harmadiknak a Pedrofon futott be a Twenty Fligt Rock-kal a 2021-es N.A.A.F.-ról.
Ismét fej-fej mellett a Rockin' RockCats és a Motoros a 17. N.A.A.F.-ról valamint a Pedrofon és az Ifa megy a hegyen. A két szerzemény most a negyedik-ötödik helyen található meg, az elmúlt héthez képest helyet cserélve.
Hatodik a Nyughatatlan és a Juke Box Blues, szintén a 17. N.A.A.F.-ról.
A múlt héten a listára visszatért Heavy Tool Guys a 23. Lakeside Weekend-ről ezen a héten is bekerült a legnézettebb tíz közé. A Prison Band videója a hetedik. Ezen a géten ennek a felvételnek a legnagyobb az átlagos megtekintési ideje.
Nyolcadik a Brillantin felvétele, a Memphis Train ami szintén az elmúlt évi N.A.A.F.-on került rögzíétsre. Négy Youtube kedveléssel ez a tizes listán legtöbb like-ot kapott videó.
A listát egy hotverseny zárja. Jobb átlagos megtekintési idejével a Luxemburg Rádió csípte meg a kilencedik helyet a Ciao Marina-val, a listát pedig a Vasmacska zárja a Meghalok, hogyha rám nézellel.



#nézettség