2022 Tizennegyedik hét

Author: nrnr

Publication date: 2022-04-20 11:55:27

Valamivel egy perc alatti átlagos megtekintési idővel ugyan, de 128 megtekintéssel nyerte meg ezt a hetet is a Naked Truckers és a Big Boobs. Háromszor annyi megtekintést értek el, mint a második Nyughatatlan dal, a Juke Box Blues, ami a 17. N.A.A.F.-on került rögzítésre.
Visszatért a Prison Band! Magyarország egyik legnépszerűbb bandája újra a megtekintési listán! A Heavy Tool Guys a 23. Lakeside Weekend-ről a harmadik. Mindemellett ez a szerzemény a héten átlagosan a legtovább nézett videó is.
Érdekes holtversenybe botlunk a 4.-5. helyen. A lista két nagy veteránja áll egálban, és összesen csupán két másodperc választja el őket. Jobb ideje miatt negyeik a Pedrofon és az Ifa megy a hegyen, amit a Rockin' RockCats és a Motoros követ szintén a 17. N.A.A.F.-ról.
Négy Youtube like-ot kapott az hatodik Pedrofon dal, a Twenty Fligt Rock az elmúlt évi N.A.A.F.-ról.
Három like-ot sepert be a videómegosztón a Luxemburg Rádió felvétele, a Come On, Let's Go a hetedik helyről.
Nyolcadik a Dynamite Dudes és a Secret Agent Man .
A lista egy holtversennyel zárul. Hosszabb megtekintési ideje miatt a Hillbilly Boogieman lett a kilencedik a 2013-as Walldorfi Rock and Roll fesztiválról a Please make up you mind című dalával.
A listát pedig a harmadik Pedrofon videó, a Lida jött felém zárja a 2020-as PickUp Drive fesztiválról. Ez a videó is kiérdemelt egy kedvelést a nézőktől.




#nézettség